• Apartment Owner: Ms. Trang

  • Total original area: 79m2

  • Total area after designed: 85m2

Our client's request is to expand the area of her apartment, especially the sitting room for family members and small bedroom.

1. Living & Dining Room

Our team has come up with the idea to change structure of the stairs for the purpose of ventilating the entrance of the apartment, improving the path leading to upstairs as well as increase the area of small bedroom.

We also made some changes to the wall between kitchen and living room, which creating more space for the dining table and improving the public area for the family.

2. Master Bedroom

Small Bedroom

See more our special apartment design projects at https://graceinteriors.vn/projects

Chat with Grace Interiors's design team for a direct consultation via https://m.me/annacasavn

Top
DMCA.com Protection Status